Van De Zandschulp Wimbledon

Van de Zandschulp speelde eind juni zijn eerste futuretoernooi van 2016 in Breda. Later dat jaar wist hij twee futuretoernooien Rotterdam Schoonhoven op rij te winnen.

Rogerfederer Roger Federer Tennis World Tennis

Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor zijn nog maar één overwinning verwijderd van hun debuut op Wimbledon.

Van de zandschulp wimbledon. Botic van de Zandschulp heeft de derde ronde van Wimbledon niet gehaald. Botic van de Zandschulp bereikte woensdag voor het eerst in zijn loopbaan de 2e ronde van Wimbledon. Botic van de Zandschulp is er niet in geslaagd om de derde ronde van Wimbledon te halen.

Botic van de Zandschulp heeft woensdag met veel overtuiging de tweede ronde bereikt van het grastoernooi van Wimbledon. Botic van de Zandschulp heeft woensdag zijn debuut op Wimbledon opgeluisterd met een zege in de eerste ronde. De Italiaanse nummer zeven van de wereld trok de wedstrijd op de belangrijke momenten naar zich toe en won in drie sets van van de Zandschulp.

VEENENDAAL - Botic van de Zandschulp is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van Wimbledon. Een dag eerder won hij samen met Sidney de Boer ook de dubbelspeltitel door in de. Tennisser Botic van de Zandschulp is in de tweede ronde van Wimbledon uitgeschakeld.

Wimbledon Botic van de Zandschulp stoomt door naar tweede ronde. Van de Zandschulp in vier sets langs Barrere. Botic van de Zandschulp mag toch deelnemen aan het hoofdtoernooi van Wimbledon.

De Venendaler die debuteert op het toernooi maakte in zijn partij tegen de Fransman Gregoire Barrere geen enkele seconde indruk dat hij last had van zenuwen. 6-2 6-7 4 6-1 7-6 3. Lees hier hoe laat Van de Zandschulp speelt én waar je het kan zien.

De Nederlander nam het in zijn tweede wedstrijd op het heilige gras op tegen Matteo Berrettini en verweerde zich kranig. Van de Zandschulp is de nummer 139 van de ATP-wereldranglijst en Barrere staat acht plaatsen hoger dan de Nederlander. Van de Zandschulp verloor gisteren in de finale van het kwalificatietoernooi van Wimbledon van de Argentijn Marco Trungelliti.

De Veenendaler verloor in de. Botic van de Zandschulp heeft op Wimbledon de tweede ronde bereikt. De Nederlander verweerde zich kranig tegen de Italiaanse toptienspeler Matteo.

Botic van de Zandschulp heeft zich voor het eerst in zijn loopbaan verzekerd van een plek in de tweede ronde van Wimbledon. Voor van de Zandschulp liggen er wel kansen in zijn partij tegen de Fransman Gregoire Barrere. Hoe laat speelt Van de.

De Nederlander nam het in de eerste ronde op tegen Grégoire Barrère en wist in vier sets te winnen. De nummer 139 van de. VEENENDAAL - Botic van de Zandschulp heeft zich voor het eerst in zijn loopbaan verzekerd van een plek in de tweede ronde van Wimbledon.

De tennis live stream vind je hier onderaan de pagina. De Veenendaler van de wereld op het laatste moment als. De Nederlander verloor in de tweede ronde in drie sets van de.

Hij versloeg de. De Veenendaler ging in vier sets onderuit en dacht daarmee zijn derde grandslam-deelname van dit jaar te missen. Botic van de Zandschulp heeft bij zijn debuut op Wimbledon direct de tweede ronde gehaald.

Van De Zandschulp door naar de tweede ronde Wimbledon. Op 18 december 2016 werd hij verrassend Nederlands kampioen enkelspel door Robin Haase in de finale met 4-6 7-6 en 6-4 te verslaan. De organisatie liet weten dat de Nederlander als een zogenoemde lucky loser is geplaatst.

Beide tennissers wonnen woensdag in. De Veenendaler was te sterk voor de Franse qualifier Grégoire Barrère. Kijk hier via de Wimbledon tennis live stream.

De Italiaanse nummer 7 van de plaatsingslijst won in drie sets 6. Wimbledon kijk je op Ziggo Sport. De 25-jarige Nederlandse tennisser won vandaag op het heilige gras in Londen van Gregoire Barrere.

Hij verloor van Matteo Berrettini. Van de Zandschulp Barrere. De 25-jarige won van Grégoire Barrère in 6-2 6-7 4 6-1 7-6 3 en speelt donderdag tegen Matteo Berrettini.

De Veenendaler die als lucky loser mag meedoen aan het toernooi won in. Botic van de Zandschulp is bij zijn debuut op Wimbledon in de tweede ronde gestrand. Botic van de Zandschulp heeft voor het eerst in zijn loopbaan zich geplaatst voor de tweede ronde van Wimbledon.