Van De Zandschulp Us Open

Met een nederlaag in de kwartfinale van de US Open werd Botic van de Zandschulp dan eindelijk wakker geschud uit zijn Amerikaanse tennisdroom. De grote verrassing van het grandslamtoernooi in New York verloor dinsdag in vier sets de.


Ja0igu5mljhhwm

De 25-jarige tennisser uit Veenendaal versloeg de kleine Argentijnse.

Van de zandschulp us open. Hij versloeg Diego Schwartzman in vijf geweldige sets. Het sprookje van Botic van de Zandschulp 25 op de US Open is ten einde. Botic van de Zandschulp heeft op de US Open voor een daverende stunt gezorgd door de kwartfinales te bereiken.

De debutant staat in de kwartfinale van de US Open. Voor tenniskenners was de uitslag geen grote verrassing. 6-3 6-4 5-7 5-7 6-1.

Aan de zegereeks van Botic van de Zandschulp op de US Open is een einde gekomen. De Nederlander stond verrassend in de kwartfinale maar verloor van Daniil Medvedev. Van de Zandschulp treedt ook in de voetsporen van Sjeng Schalken die bij de US Open van 2021 de laatste Nederlandse kwartfinalist op een Grand Slam was.

De 25-jarige tennisser verloor in de kwartfinales in New York in vier sets van de Russische nummer 2 van de wereldranglijst Daniil Medvedev. Botic van de Zandschulp heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de US Open. De spanning leek Van de Zandschulp die via drie overwinningen in de kwalificaties het hoofdtoernooi bereikte even teveel te worden toen hij in de vierde set twee wedstrijdpunten met flinke afzwaaiers met zijn forehand verspeelde.

Nicolas Escudé 1999 en Gilles Muller 2008 gingen de Nederlandse verrassing voor. Hij versloeg de Argentijn Diego Schwartzman de nummer 14 van de wereld in. De Nederlander schakelde de als elfde.

Botic van de Zandschulp reageert op zijn verlies. Tennisser Botic van de Zandschulp bleef na zijn fraaie triomf in de vierde ronde van de US Open de nuchterheid zelve. Het is Botic van de Zandschulp niet gelukt om de halve finale van de US Open te halen.

Botic van de Zandschulp is er niet in geslaagd om de halve finale van de US Open te bereiken. De wedstrijd begint om 1700 op 30 augustus 2021. Botic van de Zandschulp heeft op de US Open voor een grote verrassing gezorgd door zich ten koste van Casper Ruud voor de derde ronde te plaatsen.

Je bent bij de mannen nu de derde kwalificatiespeler in de historie van de US. Met het bereiken van de achtste finales verzekert Van de Zandschulp. Maar hoewel de 25-jarige tennisser denkt over een paar dagen best tevreden te kunnen zijn over zijn.

Tennisser Botic van de Zandschulp heeft genoten van zijn kwartfinale van de US Open. Onstuitbare Van de Zandschulp legt ook Bagnis over de knie bij US Open Deze video is alleen in Nederland te bekijken. Botic van de Zandschulp heeft zich sensationeel geplaatst voor de kwartfinale op de US Open in New York.

De 25-jarige Nederlander die via de kwalificaties het hoofdtoernooi in New York haalde versloeg de. Daniil Medvedev de Russische nummer twee van de wereld was in vier sets te sterk voor de 25-jarige Nederlander 3-6 0-6 6-4 5-7 die zijn loopbaan in New York een compleet nieuwe wending wist te geven. US Open - 30 augustus 2021.

De nummer 117 van de wereld troefde de. 6-3 6-0 4-6 7-5. Botic van de Zandschulp heeft zich geplaatst voor de kwartfinales op de US Open.

Botic van de Zandschulp heeft woensdag voor een stunt gezorgd op de US Open. Volg de Tennis wedstrijd tussen Botic van de Zandschulp en Carlos Taberner in dit liveblog. Het Parool 7 september 2021 2050.

Met ons liveblog mis je geen enkel moment. NEW YORK ANP - Aan de zegereeks van Botic van de Zandschulp op de US Open is een einde gekomen. De Nederlandse tennisser nummer 117 van de wereldranglijst bleek in.

De Veenendaler rekende in de tweede ronde af met de als achtste geplaatste Casper Ruud en noteerde daarmee het beste. De tennisser was een van de verrassingen in New York stal harten verloor vanavond razendsnel de eerste twee sets won de. Medvedev treft met Van de Zandschulp de derde qualifier ooit die tot de kwartfinales reikt.

Botic van de Zandschulp heeft de derde ronde van de Amerikaanse US Open bereikt. Medvedev is de nummer 2 van de wereld en Van de Zandschulp staat op plek 117.


Ihgxovlniz5t8m


Van De Zandschulp Verrast Ruud En Bereikt Derde Ronde Us Open Rtl Nieuws


1ihi924jspitxm


Tm6z Wj2y0slgm


Van De Zandschulp Aast Op Nieuwe Stunt En Kwartfinale Us Open Rtl Nieuws


Ntte5gq9uvus1m


B6wuqqx1xtuqtm


X3ygxgg Juf7um


Cwdmd9ff4q7wvm


Stuntende Van De Zandschulp Dankt Succes Op Us Open Aan Betere Mindset Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Tasckh0wlusmam


Xf99uehyaffhrm


Rvxrz5gbbtkbkm


Botic Van De Zandschulp Nauwelijks Verrast Na Megastunt Op Us Open Tennis Telegraaf Nl


Van De Zandschulp Stunt Op Us Open En Is Beste Nederlander In Acht Jaar Op Gs Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


V1dgoyanyx5xlm


B6vuczbqyowwkm


Kwxu3zl4ykge6m


Yowu6kuluwizsm

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel